De missie van Riverwood

riverwood

´Je bent wat je eet´. Een gezegde dat veel betekent voor Riverwood. Niet alleen voor mensen, maar ook voor dieren geldt dat de juiste voeding ervoor zorgt dat je je gezond, fit en vitaal voelt. Hierbij staat de kracht van de natuur bovenaan. Riverwood biedt een complete lijn honden- en kattenvoeding aan waarin enkel de allerbeste natuurlijke ingrediënten zijn verwerkt.  

Zoals de natuur het bedoeld heeft

De diervoeding van Riverwood is puur, ambachtelijk en met liefde gemaakt. Alleen de allerbeste ingrediënten worden gebruikt, waarbij het vlees afkomstig is van dieren die vrij rond hebben kunnen lopen. Doordat deze dieren een dierwaardig bestaan hebben gehad, zijn de spieren beter ontwikkelt en is de kwaliteit van het vlees hoger.

Ook gebruiken wij geen granen of aardappels. Hoewel deze ingrediënten vaak voor koolhydraten zorgen, kiezen wij voor gele erwten. Deze bevatten ook veel koolhydraten, maar die worden langzaam afgebroken wat beter is voor een gezonde en stabiele bloedsuikerspiegel. Daarnaast bevat het voedsel een selectie aan groenten en fruit en zitten er geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen in. 

De voordelen van Riverwood op een rijtje

Natuurlijke ingrediënten

Kies je voor Riverwood Petfood, dan kies je niet alleen het beste voor je huisdier, maar ook voor mens en milieu. Er is bij Riverwood geen sprake van onnodig dierenleed, doordat het vlees afkomstig is van vrije uitloop dieren. Daarnaast bevat het geen kunstmatige geur-, kleur- of smaakstoffen. 

Graan- en glutenvrij

Alle voeding van Riverwood is graan- en glutenvrij. Door deze ingrediënten niet toe te voegen, verklein je de kans op een voedselallergie en daarnaast is het beter te verteren voor je huisdier. Ook levert het voedsel meer energie, doordat er zonder granen ruimte is voor energierijke bestanddelen, zoals fruit en groenten.  

Rijk aan 3 verschillende eiwitbronnen

Elke variant diervoeding bevat drie verschillende, unieke, dierlijke eiwitbronnen. Dit betekent dat alle voeding drie verschillende soorten vlees en of vis bevatten. Dit is makkelijk te verteren voor je huisdier, het geeft ze veel energie en hierdoor bevat de voeding veel verschillende vitaminen en mineralen.  

Hypoallergeen

Riverwood weet dat honden en katten last kunnen hebben van een voedselallergie of voedselintolerantie. Dit herken je vaak aan het gedrag van je dier: je huisdier zal veel krabben, last hebben van haaruitval of er kan huiduitslag ontstaan. De voeding van Riverwood is daarom samengesteld met zo min mogelijk allergenen, waardoor de kans op een reactie aanzienlijk verkleint wordt.

Waar kan ik Riverwood diervoeding kopen?

In het begin waren de producten van Riverwood exclusief te verkrijgen bij de betere dierenspeciaalzaken. Hier was voor gekozen, omdat deze zaken een bredere service en daarnaast ook deskundig advies aanbieden. Echter, na een snelle, forse groei kon een webshop waar iedereen de voeding kan kopen, niet achterblijven.

Op dit moment zijn de producten van Riverwood zelfs verkrijgbaar in het buitenland. Onder andere in Frankrijk, Spanje, Italië, Polen en Finland kun je Riverwood vinden. Toch is Riverwood nog lang niet uitgegroeid. Ze hopen langzaamaan wereldwijd steeds meer huisdieren blij te kunnen maken. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *